ONS GOEDE DOEL

 

Stichting

"Meedoen Mogelijk Maken"

 

Onze wandelgroep gaat in 2014 met nieuwe shirts

weer vele mooie trainingswandeltochten maken

met als doel de 4-daagse van Nijmegen

met succes uit te lopen.

 

Tijdens deze wandeltochten gaan wij

door middel van shirtreclame een Goed Doel promoten namelijk:

 

Fonds Verstandelijk Gehandicapten

en

Revalidatiefonds Gehandicapten

 

 

Informatie over "Ons Goede Doel" kunt u via onderstaande link vinden op de websites:

 

www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl

 

www.revalidatiefonds.nl

 

www.meedoenmogelijkmaken.nl

 

Link naar Nieuwsbrieven

 

Word Donateur

Ook in 2014 is er weer een Knoop Gala, met onder anderen Frans Duijts, Chef’ Special en Wibi Soerjadi. Zij zullen samen met verstandelijk beperkte artiesten op dinsdagavond 9 december optreden in Carré en ze worden daarbij begeleid door het Metropole Orkest. De presentatie is in handen van Paul de Leeuw. Bijwonen van het Knoop Gala is mogelijk: www.carre.nl (vanaf 17 oktober).

 

Het Knoop Gala is het muziekgala waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Het Metropole Orkest is verantwoordelijk voor alle arrangementen. Ook Paul de Leeuw zal zich muzikaal laten gelden. Dit jaar komen volledig uiteenlopende muziekstijlen aan bod. Het gaat van klassiek naar rock en van smartlap naar kleinkunst.

 

De combinatie van bekende Nederlandse artiesten en onbekende talentvolle artiesten met een verstandelijke beperking blijkt altijd weer ontroerend en hartverwarmend. Dat levert een schitterend Gala op, maar tegelijkertijd maakt deze show ook een statement: mensen met een verstandelijke beperking beschikken over veel meer talenten dan menigeen denkt.

 

Veel artiesten werken graag mee aan het Knoop Gala. Tijdens dit Gala wordt ook aandacht gevraagd voor het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten.

 

Uitzending: dinsdag 30 december om 20.30 uur op NPO 1.